Resepti

Katkarapusalaatti ja savukala

Arvio: 2.5 / 5

Savukalasta saa kivoja salaatteja, vaikka piknikille mukaan otettavaksi.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Katkarapusalaatti ja savukala

Ainekset

1kpllehtisalaattiruukku
1rucolaruukku
2avokadoa
1rsisoja katkarapuja liemessä (à 170/400 g)
0,5dlaiolia
0,5limetin mehu
0,5dlpaahdettuja, kuorellisia manteleita
Tarjoiluun
1kplsavustettu kirjolohifilee (n. 750 g)
1pssApetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä tai kypsiä varhaisperunoita)

Valmistusohjeet

1. Valuta katkaravut. Huuhtele ja suikaloi salaatti. Huuhtele ruccola. Leikkaa avocadot kuutioiksi. Sekoita aioliin limettimehu. Kokoa aineksista salaatti ja viimeistele se paahdetuilla manteleilla. Tarjoa savukalan kanssa.

2. Vinkki! Voit jatkaa salaattia halutessasi höyrytetyillä Apetit Kotimainen Herneillä tai kypsillä varhaisperunoilla.