Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Katkarapusalaatti ja savukala

Katkarapusalaatti ja savukala

Arvio: 3/5
Savukalasta saa kivoja salaatteja, vaikka piknikille mukaan otettavaksi.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton
Sisältää kananmunaa
Sisältää pähkinää

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ruukkulehtisalaattia
1 ruukkuruccolaa
2avocadoa
1 rs (400 g)Apetit Isoja Katkarapuja
½ dlaiolia
½ limetin mehu
½ dlpaahdettuja, kuorellisia manteleita
 
Tarjoiluun:
1 (n 750 g)Apetit Savustettu Kirjolohifilee
(1 psApetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä tai kypsiä varhaisperunoita)
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Valuta katkaravut. Huuhtele ja suikaloi salaatti. Huuhtele ruccola. Leikkaa avocadot kuutioiksi. Sekoita aioliin limettimehu. Kokoa aineksista salaatti ja viimeistele se paahdetuilla manteleilla. Tarjoa savukalan kanssa.

Vinkki! Voit jatkaa salaattia halutessasi höyrytetyillä Apetit Kotimainen Herneillä tai kypsillä varhaisperunoilla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000