Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Katkarapu-SUB

Katkarapu-SUB

Arvio: 0/5
Nuoriso tykkää kun käteen tyrkätään mehevä SUB.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
2 annosta
Laktoositon
Maidoton
Sisältää kananmunaa

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 patonki
2 tomaattia ohuina viipaleina
1 punasipuli kuutioituna ja renkaina
½ rs (à 400 g)Apetit Katkarapuja
3 rkl remouladekastiketta (voit myös tehdä itse, ohje alla)
 
Remoulade-kastike:
1 salottisipuli
1/2 pientä porkkanaa
1 rkl kapriksia
2 rkl persiljaa
4 anjovisfileetä
1/2 dl maustekurkkua pieneksi kuutioituna
1/2 tl sinappia
1 tlmustapippuria
100 g kermaviiliä
1 dl majoneesia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna patonki nopeasti kuumassa uunissa tai paloiteltuna mikroaaltouunissa. Tee patonkiin pituussuunnassa syvä viilto ja täytä patonki tomaatilla, punasipulilla ja katkaravuilla. Lusikoi päälle remouladekastiketta. Herkuttele heti.

Vinkki! Kesäkeittössä ja tuvan keittiössä voit pariloida pitkänkin patongin nopeasti kuumalla hellalevyllä ennen täyttämistä.

Kastikkeen tekeminen: Kuori ja hienonna sipuli mahdollisimman pieneksi. Raasta porkkana raastimen isokoloisella terällä. Silppua kaprikset ja persilja ja hienonna anjovikset haarukalla lautasella.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000