Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Katkarapu-melonisalsa avokadolla

Katkarapu-melonisalsa avokadolla

Arvio: 5/5
Maukkaat alkupalat tai iltaherkut saat avokadosta, katkaravuista ja cantaloupemelonista.
Valmistusaika: alle 5 minuuttia
6 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rasia (400 g)Apetit Katkarapuja
½verkkomelonia
2 rkllehtipersiljaa
1/2limetin kuori ja mehu
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
 
Tarjoiluun:
3avokadoa
1 rkltilliä silputtuna
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Valuta liemi katkaravuista. Puolita meloni ja poista siemenet. Kuori ja kuutio meloni. Silppua melonikuutioiden joukkoon lehtipersilja. Pese limetti ja ota siitä kuoriraudalla ohuita suikaleita melonisalsan mausteeksi. Purista limetin mehu hedelmäsalsaan, lisää katkaravut ja mausta seos. Puolita avokadot ja jaa seos niille. Koristele tillillä ja tarjoa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000