Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvispyttipannu

Kasvispyttipannu

Arvio: 4/5
Ihanan värikäs ja maistuva kasvispyttipannu.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton
Lakto-ovovegetaarinen
Sisältää kananmunaa

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 ps (200 g) Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
2 ps (à 600 g) Apetit Puutarhurin sekoitusta
250 gtomaattimurskaa
2valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 tl basilikaa
200 g savustettua tofua kuutioina
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaloituna
1 dl mustia kivettömiä oliiveja
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
4 kananmunaa keitettynä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna rypsiöljy paistinpannulla. Kuullota sipulikuutiot siinä kypsiksi. Lisää kasvikset, tomaattimurska, valkosipuli ja basilika. Kuumenna seos ja hauduttele sitä noin 10 minuuttia. Lisää tofu, aurinkokuivatut tomaatit sekä oliivit. Jatka kuumennusta niin, että ainekset kuumenevat. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa kananmunat lohkoiksi ja viimeistele pyttipannu lohkoilla. Tarjoile.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000