Resepti

Kasvispyörykkä-hernepestopasta

Viimeistä murua myöten -bloggaajan reseptivinkki Apetit-vegeblogihaasteeseen 2017.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Vegaaninen
Kasvispyörykkä-hernepestopasta

Ainekset

200gspagettia tai tagliatellea
1pssApetit Kasvisjauhispyöryköitä
Hernepesto:
1dlApetit Kotimainen Herne
0,75dlApetit-rypsiöljyä
2rklauringonkukansiemeniä
1rklsitruunamehua (tai ½ tl valkoviinietikkaa)

Valmistusohjeet

1. Valmista pesto. Sulata herneet kohmeiseksi mikroaaltouunissa. Mittaa ainekset tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi pestoksi. Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan.

3. Keitä pasta al denteksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohein.

5. Lisää kasvisjauhispyörykät suoraan pakkasesta kuumalle pannulle ja paista ne lämpimiksi.

7. Valuta vesi pastasta. Sekoita pesto pastan joukkoon. Tarjoile kasvisjauhispyöryköiden, tomaattien, herneiden ja basilikan kanssa.