Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvispihvin makukuumennus

Kasvispihvin makukuumennus

Arvio: 5/5
Kätevä tapa maustaa valmispihvejä paistaessa on tehdä oma mausteöljy.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
6 annosta
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Maidoton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

3 rklNEITO™ -rypsiöljyä
3 pkt (à 170 g)Apetit Kvinoa kasvispihvi
1 tlvalkosipulirouhetta
2 tlrouheista maustesekoitusta
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Lorauta unipellille reilusti kasviöljyä. Ripottele uunipannulle valkoripulirouhetta ja mielestäsi rouheista maustesekoitusta. Kääntele pihvit mausteöljyssä.

Kuumenna 160 -asteisessa uunissa n. 20-25 min.

Vinkki! Voit käyttää myös Apetit Mexican kasvispihvejä tai muita Apetit-pihvejä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000