Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvispatonki

Kasvispatonki

Arvio: 0/5
Pätkä patonkia ja täytteeksi kasviksia maukkaasti maustettuna, Siitä ei street food parane.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Laktoositon
Laktovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 ps (à 320 g) Apetit Kasvispyöryköitä
 
Tillimajoneesi:
1 dl majoneesia
1/2 dlhienonnettua tuoretta tilliä
 
Juuressalsa:
1 ps (200 g) Apetit Kotimainen Keittojuureksia
½ hienonnettua punasipulia
½ dl hienonnettua korianteria
1-2 tl hienonnettua tuoretta tai kuivattua chiliä
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl vaaleaa balsamicoa
½ tl suolaa
1 tl sokeria
 
Tarjoiluun:
8jääsalaatinlehtiä suikaleina
4 palaa patonkia
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita kaikki juuressalsan aineet keskenään ja anna maustua 1 tunti. Sekoita majoneesi ja tilli sauvasekoittimella tasaiseksi.

Kuumenna Haukipyörykät rapeiksi 200:ssa asteessa uunissa.

Halkaise patonginpalat ja paahda leikkauspinnat rapeiksi kuivassa paistinpannussa. Voitele patonginpuolikkaat tillimajoneesilla. Täytä patongit jääsalaatilla, kasvispyöryköillä ja juuressalsalla.

Vinkki! Tähän herkkuun sopii myös Apetit Kasvisjauhisnugget Mexcan!

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000