Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvisjauhispyörykät pitaleivän välissä

Kasvisjauhispyörykät pitaleivän välissä

Arvio: 0/5
Vegaaniset Apetit Kasvisjauhispyörykät ja raikas mintturaita maistuvat mainioilta pitaleivän välissä arkiaterialla tai herkutteluhetkinä.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Vähälaktoosinen
Maidoton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (240 g)Apetit Kasvisjauhispyörykät
1 pienipunainen paprika suikaleina
1 pienikeltainen paprika suikaleina
2 tl savupaprikajauhetta
½ tl suolaa
1 tlkuivattua timjamia
1 tl ruokosokeria
4pitaleipää
salaattisuikaleita
 
Mintturaita:
1 dlsoijajogurttia
1 limetin mehu
1 rklvaaleaa siirappia
¼ tlsuolaa
¼ tlrouhittua mustapippuria
2 rklhienonnettua minttua
 
 
 
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita kaikki mintturaidan ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä 1–2 tuntia.

Levitä paprikasuikaleet uunivuokaan. Mausta suikaleet savupaprikajauheella, suolalla, timjamilla ja ruokosokerilla. Sekoita hyvin ja paahda uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.

Kuumenna pitaleivät ja Apetit Kasvisjauhispyörykät pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä pitaleivät salaatti- ja paprikasuikaleilla, Kasvisjauhispyöryköillä sekä mintturaitakastikkeella.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000