Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvisjauhispyörykät ja kesäkurpitsapasta

Kasvisjauhispyörykät ja kesäkurpitsapasta

Arvio: 5/5
Kesäkurpitsapasta saa ruokaisuutta vegepihveistä.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (240 g) Apetit Kasvisjauhispyörykät
1 kesäkurpitsa
2 porkkanaa
1 rklNEITO™ -rypsiöljyä
1 tlsuolaa
1 tlrouhittua mustapippuria
1 rklSambal Olek -kastiketta
2 dlvettä
 
Tarjoiluun:
kourallinen basilikan lehtiä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pese kesäkurpitsa ja suikaloi se spiraalileikkurilla. Voit vaihtoehtoisesti halkaista kesäkurpitsan, kovertaa sisuksen pois ja vuolla puolikkaista pitkiä lastuja kuorimaveitsellä. Pese ja kuori porkkanat ja työstä myös ne pitkiksi lastuiksi.

Kuumenna tilkka kasviöljyä pannulla. Lisää kasvisuikaleet ja kuullota ne pehmeiksi, älä ruskista. Mausta suolalla ja pippurilla ja siirrä lautaselle odottamaan.

Lorauta pannulle kasviöljyä ja lisää pyörykät. Kuumenna pyöryköitä viitisen minuuttia, kunnes ne ovat rapeita. Lisää maustekastike ja vesi. Kiehauta seos, lisää kasvissuikaleet ja kuumenna. Annostele ruoka kulhoihin, revi päälle basilikaa ja nauti heti.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000