Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvis-kalkkunavartaat à la Tuorekset

Kasvis-kalkkunavartaat à la Tuorekset

Arvio: 0/5
Apetit Tuorekset -grillivarraskasviksilla lisäät helposti kasviksia grilliaterialle. Kulma auki ja marinadi rasiaan! Pujota kasvikset vartaisiin ja grillaa keskilämmöllä herkullisen rapeiksi. Sekoita itse limettinen marinadi tai käytä esim. Hoisin-kastiketta (sisältää vehnää!) marinoimiseen.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
2 annosta
Karppaajalle
Maidoton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rs (320 g) Apetit Tuorekset Havaijin grillivarraskasvikset
½ rs (400 g) kalkkunan fileeleike
1/2 dlosterikastiketta
 
Marinadi:
½ limetin mehu
2 rkl Apetit-rypsiöljyä
½ tl suolaa
1 tlchiliä myllystä
 
Tarjoiluun:
2 rklApetit-rypsiöljyä
1punasipuli
1 rklruokokidesokeria
1 rklaceto balsamicoa
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Tee marinadi. Purista limetin mehu ja sekoita joukkoon kasviöljy ja mausteet. Avaa Tuorekset-rasia kulmasta ja kaada marinadi rasiaan. Kääntele ja anna marinoitua puolisen tuntia. Liota puuvartaat vedessä.

Leikkaa kalkkunan fileeleikkeet varraspaloiksi ja paista ne paistinpannulla kypsäksi. Lisää osterikastiketta loraus ja sekoita.

Pujota kasvikset ja kalkkunapalat vartaisiin. Grillaa noin 8 minuuttia vartaita niitä välillä käännellen.

Paista höysteeksi pannulla punasipulit puolikypsiksi kasviöljyssä. Sulata makeuttajaksi ripaus ruokokidesokeria. Mausta tilkalla viinietikkaa ja mausteilla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000