Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvis-kalkkunapata

Kasvis-kalkkunapata

Arvio: 2/5
Kalkkunasta ja kasviksista tulee kepeää ruokaa, jolla nälkä kuitenkin pysyy poissa.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

400 gkalkkunan fileetä kuutioituna
2 rklApetit-rypsiöljyä
1 ps (750 g)Apetit Kotimainen Peruna & Uunijuures
2 rklhunajaa
2 rklkasvisfondia
1 dlvettä
1 tltimjamia
1/2 tlsuolaa
mustapippuria
 
Tarjoiluun:
kourallinenpersiljaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ruskista kalkkuna kasviöljytilkassa padassa. Lisää kasvikset ja jatka kuumennusta, kunnes kasvikset ovat saaneet kauniin paistopinnan.

Lisää loput ainekset ja hauduta kannen alla 20-30 minuuttia.

Silppua pataan persiljaa juuri ennen kuin nostat sen pöytään.

Huom! Reseptikuvassa on käytetty Tuorekset-sesonkituotetta ja ulkonäkö siten poikkeaa Apetit-kasvispakasteella toteutetusta ruuasta.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000