Resepti

Kasvis-kalkkunapata

Arvio: 2.3 / 5

Kalkkunasta ja kasviksista tulee kepeää ruokaa, jolla nälkä kuitenkin pysyy poissa.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Kasvis-kalkkunapata

Ainekset

400gkalkkunan fileetä kuutioituna
2rklApetit-rypsiöljyä
1pssApetit Kotimainen Peruna & Uunijuures
2rklhunajaa
2rklkasvisfondia
1dlvettä
1tltimjamia
0,5tlsuolaa
ripaus mustapippuria
Tarjoiluun
kourallinen persiljaa

Valmistusohjeet

1. Ruskista kalkkuna kasviöljytilkassa padassa. Lisää kasvikset ja jatka kuumennusta, kunnes kasvikset ovat saaneet kauniin paistopinnan.

2. Lisää loput ainekset ja hauduta kannen alla 20-30 minuuttia.

3. Silppua pataan persiljaa juuri ennen kuin nostat sen pöytään.

4. Huom! Reseptikuvassa on käytetty Tuorekset-sesonkituotetta ja ulkonäkö siten poikkeaa Apetit-kasvispakasteella toteutetusta ruuasta.