Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvis-fetasalaatti

Kasvis-fetasalaatti

Arvio: 3/5
Uutta inspiraatiota perinteiseen fetasalaattiin!
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
5 annosta
Gluteeniton
Laktovegetaarinen
Lakto-ovovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 ps (600 g) Apetit Sadonkorjuukasviksia
200 g minitomaatteja
200 g fetajuustoa
2 dl kivettömiä kalamata- oliiveja
1 ruukku rucolaa (tai muuta salaattia)
tuoretta minttua
kastike:
0,5 dl oliiviöljyä
2 rkl punaviinietikkaa
1 rkl hunajaa
1 tl oreganoa
1 tl kuivattua minttua
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna makujen tasaantua hetki. Sulata Sadonkorjuukasvikset mikrossa tai kiehuvassa vedessä. Kaada kasvikset kulhoon ja sekoita joukkoon kastike. Puolita minitomaatit ja murenna fetajuusto. Revi salaatti vadille ja kaada päälle kasvikset. Levitä pinnalle minitomaatit, murennettu fetajuusto ja oliivit. Viimeistele tuoreella mintulla ja tarjoile.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000