Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kasvimaanin porkkanakääretorttu

Kasvimaanin porkkanakääretorttu

Arvio: 0/5
Tämä gluteeniton herkku on todella mehevä. Jos pelkäät torttulevyn repeävän, voit tehdä levystä pienempiä neliön mallisia leivoksia.

Kasvimaani on suoratoimituspalvelu, jolla saat Apetit-sopimusviljelijöiden kasviksia kotiovellesi. Lue lisää > Kasvimaani-palvelusta.

Valmistusaika: ½ - 1 tunti
8 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 dl sokeria
2 kananmunaa
2 dl mantelijauhoa
2 rkl perunajauhoa
1 dl maissijauhoa
2 tl kanelia
1 tl kardemummaa
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
3 dl porkkanaraastetta
50 g voita tai leivontamargariinia
 
Täyte:
50 g voita huoneenlämpöisenä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2½ dl tomusokeria
 
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Vaahdota sokeri ja kananmunat kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuiva-aineet keskenään ja yhdistä ne muna-sokerivaahtoon. Lisää lopuksi porkkanaraaste ja sulatettu rasva. Sekoita taikina varovasti tasaiseksi.

Levitä leivinpaperi 30 cm x 25 cm kokoiselle pellille ja kaada taikina leivinpaperille.

Paista 200 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Valmista täyte vatkaamalla huoneenlämpöinen voi ja tuorejuusto ilmavaksi vaahdoksi. Lisää lopuksi tomusokeri ja nosta täyte jääkaappiin odottamaan.

Kun pohja on jäähtynyt, levitä osa täytteestä levylle ja kääri tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla. Siirrä rulla jääkappiin vetäytymään muutamaksi tunniksi.

Kuorruta kääretorttu lopulla juustoseoksella ja herkuttele!

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000