Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Karjalanpaisti

Karjalanpaisti

Arvio: 3/5
Isät kokkaa -kirjan miehet Joonas ja Serko tietävät, että isille maistuu lihapata.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

800 gnaudan sisäpaistia
150 gpekonia
1 ps (250 g)Apetit Kotimainen Porkkanasiivuja
1 ps (200 g)Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
NEITO™ -rypsiöljyä
1 rklvoita
8 dllihalientä
10maustepippuria
2laakerinlehteä
1 tlsuolaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Poista lihasta kalvo, leikkaa liha noin 2 cm kuutioiksi. Paloittele pekoni.

Kuumenna kasviöljy valurautapadassa ja ruskista lihapalat siinä kauttaaltaan. Lisää paloteltu pekoni, voi, porkkanat ja sipuli. anna ruskistua vielä viitisen minuuttia. Kaada liemi pataan, lisää mausteet ja laita kansi päälle. Kypsennä 150-asteisessa uunissa haudutellen pari tuntia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000