Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kalatacot

Kalatacot

Arvio: 1/5
Tacot ovat rapeita maissikuoria, jotka voi täyttää ihanasti kalalla, kanalla ja kasviksilla.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Gluteeniton
Sisältää kananmunaa

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rs (300 g) Apetit Kirjolohisuikaleet
1 rkl Apetit- tai Neito rypsiöljyä™
palapunakaalia
1punasipuli
2avocadoa
2limettiä
2tomaattia kuutioituna
 
Chilimajoneesi:
1 dl chilimajoneesia
1 dl ranskankermaa
5 cm palavihreää chiliä suikaloituna
1 rkllimettimehua
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
 
Tarjoiluun:
kourallinenlehtipersiljaa
4 tacokuorta

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ruskista ja kypsennä kalasuikaleet pannulla kasviöljyssä. Suikaloi punakaali ja punasipuli. Kuori ja lohko avocadot. Valuta niille limettimehua tummumisen ehkäisemiseksi. Kuutioi tomaatit.

Sekoita keskenään chilimajoneesin ainekset. Kokoa aineksista maukkaat tacot juuri ennen syömistä ja tarjoa ne lehtipersiljan kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000