Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kalakeitto

Kalakeitto

Arvio: 4/5
Kalakeitto valmistuu näppärästi kirjolohisuikaleista.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rs (300 g) Apetit Kirjolohisuikaleet
1 rklApetit-rypsiöljyä
1 l vettä
1 ps (750 g)Apetit Peruna&Keittokasviksia
1 ps (200g)Apetit Kotimainen -porkkanaviipaleita
1 kpl kalaliemikuutio
1 prk kevytkermaa
2 tl suolaa
1 tlmustapippuria
1 rkltilliä silputtuna
 
 
 
 
 
 
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ruskista kalasuikaleet pinnoitetussa kattilassa rypsiöljytilkassa. Lisää vesi, kasvikset ja liemivalmiste.

Kuumenna kiehuvaksi ja anna keiton kiehua kannen alla 15–20 min. Lisää keittoon kevytkerma ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja tarjoa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000