Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kalaa ja sinappi-piparjuurikastiketta

Kalaa ja sinappi-piparjuurikastiketta

Arvio: 3/5
Kolja, turska ja seiti maistuu sitruuna-piparjuurikastikkeen kera.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

800 gkoljaa fileenä (*
3 rklNeito Rypsiöljyä™
1 tlsuolaa
1 tlmusta- tai valkopippuria
 
Kastike:
2 dlranskankermaa
2 rklsinappia
2 rklpiparjuurta raastettuna
 
Tarjoiluun:
kourallinenyrttejä
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Tee kastike vaahdottamalla ranskankerma. Mausta vaahto.

Taputtele kalafileiden pinta kuivaksi talouspaperilla. Kuumenna parilapannulla tai paistinpannulla rasva ja paista kalafileet kypsiksi, noin 2-3 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoa kastike kalan kera. Leikkaa tarjolle sitruunalohkoja ja viimeistele kala/annokset yrtein.

Vinkki! Kastike käy myös uuniperunan täytteeksi esim. kylmäsavukirjolohen kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000