Resepti

Kalaa ja sinappi-piparjuurikastiketta

Arvio: 3.6 / 5

Kolja, turska ja seiti maistuu sitruuna-piparjuurikastikkeen kera.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Kalaa ja sinappi-piparjuurikastiketta

Ainekset

800gkoljaa fileenä
3rklNeito Rypsiöljyä™
1tlsuolaa
1tlmusta- tai valkopippuria
Kastike
2dlranskankermaa
2rklsinappia
2rklpiparjuurta raastettuna
Tarjoiluun
tuoreita yrttejä

Valmistusohjeet

1. Tee kastike vaahdottamalla ranskankerma. Mausta vaahto.

2. Taputtele kalafileiden pinta kuivaksi talouspaperilla. Kuumenna parilapannulla tai paistinpannulla rasva ja paista kalafileet kypsiksi, noin 2-3 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Tarjoa kastike kalan kera. Leikkaa tarjolle sitruunalohkoja ja viimeistele kala/annokset yrtein.

4. Vinkki! Kastike käy myös uuniperunan täytteeksi esim. kylmäsavukirjolohen kera.