Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kala-nuudelikeitto

Kala-nuudelikeitto

Arvio: 0/5
Kala-nuudelikeiton voit valmistaa eri tulisuusasteilla chilin määrää vaihdellen, mielialasta ja syöjistä riippuen.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

3 rklNeito™ rypsiöljyä
1 rs (300 g)Apetit Kirjolohisuikaleita
½ tl chilijauhetta
1 tl curryjauhetta
½ ps (à 250g)Apetit Kotimainen Porkkanaviipaletta
1 rkl kasvisfondia
1 lvettä
1 pkt (50 g)riisinuudeleita murskattuna
1makea paprika suikaloituna
½ ps (á 200 g)Apetit Maissia
3 rklsweet chili -kastiketta
ripaussuolaa
 
Tarjoiluun:
1chilipalko
1 rklkevätsipulia silputtuna
2 rklkorianteria silputtuna
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna paistinpannulla tilkka kasviöljyä ja ruskista kalasuikaleet siinä kypsiksi.

Kuumenna kattilan pohjalla tilkka kasviöljyä. Lisää mausteet ja porkkanaviipaleet. Kypsennä käännellen viitisen minuuttia. Lisää liemivalmiste ja vesi. Kiehauta ja keitä viitisen minuuttia.

Lisää nuudelit, paprika, maissi ja chilikastike. Keitä hiljalleen viitisen minuuttia. Lisää paprikasuikaleet, maissi, sweet chili- kastike ja sitruunamehu sekä suola. Hauduta noin 10 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Viimeistele chilillä, kevätsipulilla ja korianterilla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000