Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kala-ceviche

Kala-ceviche

Arvio: 0/5
Paahdetulla ruisleipäviipaleella tarjoiltu, raikas ceviche syntyy limemarinoidusta graavisiiasta, paprikasta tai tomaatista sekä mausteista.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
8 annosta
Laktoositon
Maidoton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

3 pkt (á 150 g) Apetit graavisuolattua siikafileesiivua
1 dl pieniä paprika tai tomaattikuutioita
1 sitruuna
1/2 tl rouhittua mustapippuria
12 varrellista kaprista
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl tilliä silputtuna
 
Tarjoiluun:
8 viipaletta paahdettua ruisleipää
8 varrellista kaprista
1 rkltilliä
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Suikaloi siikafileesiivut ja pane ne kulhoon. Lisää paprika- tai tomaattikuutiot, sitrusmehu ja pippuri. Poista kapriksista varret ja hienonna marjat. Lisää kapris- ja tillisilput. Sekoita, peitä kelmulla ja pane 1–2 tunniksi viileään maustumaan.

Paahda ruisleipäviipaleet ja pane ne lautasille. Annostele siikaseos leipäviipaleiden päälle. Koristele leivät kapriksilla ja tillillä. Kalacevichen voi annostella myös renkaan avulla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000