Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kahdesti kermaperunaa

Kahdesti kermaperunaa

Arvio: 2/5
Paistamalla kaksi kermaperunavuoallista kerralla, saadaan kahdesti maukkaat lisukkeet.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
7 annosta
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 ps Apetit Kotimainen Uunivalmis Kermaperunaa
Tarjoiluun:
1 rklmajoneesia
3 palaaAApetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
1 tlmustapippuria
1/2 dllehtipersiljaa
1 tlsormisuolaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kypsennä kermaperunat uunivuoissaan pakkauksen ohjeen mukaisesti. Tarjoa toinen kermaperunavuoka.

Tee toisesta annoskakkuset seuraavasti: lusikoi kypsää kermaperunaa pieneen annosvuokaan ja kumoa uunipannulle. Tee samoin 4-5 kertaa, riippuen annosvuoan koosta. Kuumenna kermaperunakakkusia uunissa 225 °C:ssa 15 minuuttia.

Kiehauta pinaatti ja jäähdytä se. Sekoita pinaatti majoneesiin ja siirrä seos pursotuspussiin.

Viimeistele annokset pinaatti-majoneesilla, mustapippurilla ja lehtipersiljalla sekä ripauksella sormisuolaa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000