Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kaali-juureslaatikko

Kaali-juureslaatikko

Arvio: 3/5
Valkokaali saa seuraa värikkäistä juureksista.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Gluteeniton
Lakto-ovovegetaarinen
Sisältää kananmunaa

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

250 g valkokaalia
2 ps (à 180g) Apetit Suikalejuureksia
1/2 ps (à 200 g) Apetit Sipulikuutioita
2 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 dl vettä
1 rkl siirappia
1 tl yrttisuolaa
2 tl sitruunapippuria
2 tl timjamia
1 tl rakuunaa
1 tl rosmariinia
Päälle:
1 dl maitoa
1 tlk (120 g)smetanaa
1 kananmuna
100 gjuustoraastetta

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Suikaloi valkokaali. Kiehauta vihannekset pannulla. Lisää joukkoon tilkka vettä ja anna hautua 5 min. Mausta seos. Kaada ainekset voideltuun, laakeaan vuokaan. Sekoita munamaidon ainekset ja kaada seos vihannesten päälle. Kypsennä 200 °C:ssa n. 15 min. Ripottele päälle juustoraaste ja jatka kypsentämistä vielä 20 min.

Vinkki! Voit myös käyttää Apetit Maalaiskasviksia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000