Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Juustoinen hernerisotto

Juustoinen hernerisotto

Arvio: 5/5
Italialainen resepti kotimaisista kasviksista valmistettuna.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 ps (200 g) Apetit Sipulikuutioita
3 dl risottoriisiä
9 dl kuumaa kasvislientä
1 rs (170/400 g) Apetit Punaravunpyrstöjä liemessä
1 ps (200 g) Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
100 g raastettua kermajuustoa
1 rklhienonnettua tuoretta basilikaa
1 rklhienonnettua minttua

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna kasviöljy kattilassa. Lisää sipulikuutiot sekä riisi ja kuullota hetki. Lisää 1/3 kasvisliemestä. Keitä välillä sekoittaen noin 5 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Lisää loput kasvisliemestä pienissä erissä ja keitä 10-15 minuuttia, kunnes riisi on napakan kypsää ja kosteaa. Lisää valutetut punaravunpyrstöt sekä herneet ja anna hautua pari minuuttia. Sekoita lopuksi joukkoon sitruunankuori, sitruunamehu, juusto sekä hienonnetut yrtit ja kuumenna risotto.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000