Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Juusto-herneleivät

Juusto-herneleivät

Arvio: 0/5
Herneet voit syödä myös leivänpäällisinä.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

3 rklNeito Rypsiöljyä™
1/4 ps(à 200 g) Apetit Kotimaisia Sipulikuutioita
1/2 dlbalsamico-viinietikkaa
200 gvuohenjuustoa
Päälle:
4 siivuakinkkua
1/2 ps(à 200 g)Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
1 tl timjamia
1 tlmustapippuria
Tarjoiluun:
4 palaatummaa hiivaleipää

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna tilkka rypsiöljy paistinpannulla ja ruskista sipulikuutiot siinä kevyesti. Lisää viinietikka ja keitä, kunnes neste on haihtunut. Anna seoksen jäähtyä.

Notkista vuohenjuusto kulhossa haarukalla. Sekoita joukkoon sipuliseos.

Kuumenna herneet mikroaaltouunissa. Sekoita joukkoon tilkka rypsiöljyä sekä timjamia ja mustapippuria maun mukaan.

Leikkaa hiivaleivästä ohuita viipaleita, sivele päälle juusto-sipulitahnaa, nosta päälle kinkkusiivu ja lusikoi päälle maustetut herneet.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000