Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Juurespyttipannu

Juurespyttipannu

Arvio: 0/5
Tämä spydäri on vegaani, jos korvaat makkaran soijanakeilla ja hunajan agavesiirapilla.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (500 g)Apetit Kotimainen Juureskuutioita
400 g bratvurstia
200 g kaalia
1 rkl karkeaa sinappia
1 rkl hunajaa
1 tl kuminaa
 
Tarjoiluun:
3 rklsinappia
3 rklketsuppia
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna Kotimainen Juureskuutioita ja bratvurstia 180:ssa asteessa kiertoilmauunissa 15 minuuttia.

Raasta kaali hienoksi raasteeksi vihannesleikkurilla tai juustohöylällä. Sekoita kaaliraasteen joukkoon sinappi, hunaja ja kumina. Voit myös kuumentaa kaaliraasteen lämpimäksi lisäkkeeksi.

Tarjoile ketsupin ja sinapin kanssa.

Vinkki! Saat annoksesta vegaanisen korvaamalla bratvurstin soijamakkaralla ja hunajan agavesiirapilla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000