Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Juhlava lohikeitto

Juhlava lohikeitto

Arvio: 3/5
Juhlava lohikeitto kruunataan smetanalla.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
6 annosta
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

8 dlvettä
1 ps (750 g) Apetit Peruna&Keittokasviksia
2 dlruokakermaa
1 tlsuolaa
1 tlvalkopippuria
400 g Apetit lohta paloiteltuna (*
1 tlksmetanaa
1 rklpersiljaa silputtuna
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää jäiset keittokasvikset. Anna kiehua 10 - 15 minuuttia.

Lisää lohi ja ruokakerma. Sekoita, etteivät lohipalat takerru toisiinsa. Kuumenna kiehuvaksi ja sammuta liesi heti, kun keitto alkaa kuplia.

Anna keiton hautua vähintään 5 minuuttia kannen alla, lisää smetana, älä anna keiton enää kiehahtaa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Saksi päälle persiljaa tai tilliä. Tarjoa heti hyvän leivän kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000