Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Juhlava äyriäiskeitto

Juhlava äyriäiskeitto

Arvio: 5/5
Juhlien herkullisen tuoksuinen äyriäiskeitto terästetään sherryllä.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
6 annosta
Karppaajalle
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 dl Apetit Sipulikuutioita
200 g herkkusieniä
½ l vettä
1 ½ rkl kalafondia
250 g vaaleaa kalaa
2 rasiaa (à170/400 g) Apetit Isoja katkarapuja
2 ½ dl ruokakermaa
1 dl sherryä
1 tlmustapippuria
 
Tarjoiluun:
6 palaa vaaleaa (gluteenitonta) leipää
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna kasviöljy kattilassa. Viipaloi joukkoon sienet. Lisää sipuli ja kääntele seos kypsäksi. Lisää vesi ja kalafondi.

Kuutioi kattilaan kala. Keitä muutama minuutti.

Lisää loput ainekset, kuumenna ja tarjoa hyvän, vaalean leivän kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000