Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Joululohi

Joululohi

Arvio: 5/5
Joulun kala gratinoidaan punajuurella.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Karppaajalle
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 tl Neito™ rypsiöljyä
1 Apetit lohifilee (*
1 tl suolaa
1 ps (750 g) Apetit Kotimainen Punajuurigratiinia
1 rkltuoretta tilliä
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Öljyä uunivuoka ja nosta kalafilee vuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle suolaa. Jaa päälle punajuurigratiini. Paista 175 asteessa 20 - 30 minuuttia. Silppua päälle reilusti tilliä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000