Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Jauhelihakeitto salvialla

Jauhelihakeitto salvialla

Arvio: 5/5
Koska Tuorekset on pesty, kuorittu ja pilkottu, valmistuu ruoka niistä nopeasti. Tuotteiden saatavuus on toistaiseksi rajattu, katso Tuoreksia myyvät kaupat
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

½ pkt (à 400 g)sika-nautajauhelihaa
1 rklNeito™ Rypsiöljyä
2 ps (à 200 g)Apetit Kotimainen Keittojuures
9 dllihalientä
2 rklsalviaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ruskista jauheliha kasviöljytilkassa reilun kattilan pohjalla. Lisää kasvikset ja jatka kuumennusta seosta samalla sekoitellen, kunnes kasvikset ovat saaneet hiukan paistopintaa.

Lisää kasvis- tai lihaliemi ja keitä kannen alla keskilämmöllä 10-15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarjoile yrtillä viimeisteltynä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000