Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Jääpuolukoita kuuman kinuskikastikkeen kanssa

Jääpuolukoita kuuman kinuskikastikkeen kanssa

Arvio: 3/5
Ihanan makea kinuskikastike pehmentää jäänraikkaiden puolukoiden hapokkuutta. Herkkusuu kruunaa tämän vielä kermavaahdolla.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
10 annosta
Laktoositon
Gluteeniton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

3 prk (á 2 dl) valmista kinuskikastiketta
4 ps (a 200 g) Apetit puolukoita
 
Vegaani kinuskikastike:
2 dl kaura- tai soijakermaa
2 dl fariinisokeria
1 rkl margariinia
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ota puolukat huoneenlämpöön 20–30 minuutiksi ennen tarjoilua. Kuumenna kinuskikastike kattilassa tai mikrouunissa. Jaa hiukan sulaneet puolukat jälkiruokalautasille. Valuta kuuma kinuskikastike puolukoiden päälle juuri ennen tarjoilua. Voit viimeistellä annokset kerma- tai vaniljakastikevaahdolla.

Vinkki! Vegaanille voit keitellä kinuskikastikkeen kaura- tai soijakermaan.

Keitä fariinisokeria ja kermaa kattilassa noin 15 minuuttia. Anna kiehua ja sekoita melkein koko ajan. Seos on valmis kun se muuttuu sakeaksi. Lisää joukkoon margariini.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000