Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Italian pannu à la Tuorekset

Italian pannu à la Tuorekset

Arvio: 0/5
Paista porsasta kahdessa muodossa kasvisten kera ja kokoa muhkeat iltapalaleivät.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta
Laktoositon
Maidoton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

150 g HK Italian pekonia
300 g HK Rypsiporsas® Fileesuikale Italian tomaatti-basilika
1 rs (200 g) Apetit Tuorekset Sienestäjän pannuvihannes
3 rkl tummaa balsamicoa
1 tl mustapippuria myllystä
1 nippu rucolaa
 
Tarjoiluun:
8 palaaciabatta-leipää
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Paista pekonit rapeiksi paistinpannulla tai parilalla. Nosta pekonit talouspaperin päälle kuivumaan.

Ruskista fileesuikaleet nopeasti pekonin rasvassa. Voit halutessasi ensin poistaa osan rasvasta pannulta. Lisää pannulle Tuorekset ja paista niitä muutama minuutti. Mausta balsamicolla ja mustapippurilla.

Annostele porsaan fileesuikaleet ja kasvikset tarjoiluvadille ja murenna päälle jäähtyneet Italian pekonit tai asettele pekonit leipäsiivuille ja nosta päälle kasvis-lihaseosta. Viimeistele rucolalla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000