Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Italialainen pestolohi

Italialainen pestolohi

Arvio: 5/5
Pikantilla pestokastikkeella sivelty hunajainen lohi tarjoillaan porkkanapastan kanssa.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Sisältää pähkinää

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 Apetit Kirjolohifilee (*
2 rkl vihreää pestokastiketta
 
Pinaattipesto:
2 rkl kiehuvaa vettä
2 valkosipulinkynttä
1 ps (à 150 g) Apetit Kotimaista pinaattia sulatettuna
1/2 ruukku tuoretta basilikaa
2 dl manteleita
3/4 dl Neito Rypsiöljyä™
2 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
 
 
Pasta:
3 dl kierrepastaa pakkauksen ohjeen mukaisesti keitettynä
1 ps (à 300 g)Apetit Kartanon kasviksia
1 rklrypsiöljyä
1 tl mustapippuria
50 gparmesaanijauhetta
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Jos teet peston itse, kuori valkosipuli. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi kastikkeeksi. Käytä kuumien kasvisten kastikkeena.

Leikkaa kirjolohifilee annospaloliksi ja mausta ne. Nosta palat pieneen uunivuokaan. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia. Tai paista lohifileepalat miedolla lämmöllä liedellä paistinpannulla rypsiöljyssä. Sivele pestokastike kypsien lohifileepalojen pintaan.

Kiehauta kasvikset kypsäksi vähässä vedessä. Lisää joukkoon kypsä pasta. Mausta, viimeistele parmesanlastuilla ja tarjoa kalan & peston kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000