Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Hunajapaahdettu kukkakaali

Hunajapaahdettu kukkakaali

Arvio: 4/5
Ihana, kaunis kasvislisäke kukkakaalista syntyy uunissa. Annoskokoa on helppo kasvattaa syöjämäärän mukaan.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (250 g)Apetit Kukkakaalia
1 pkt (380 g/230 g)kikhernettä
1 rkl Chiracha-maustekastiketta
1 rkl hunajaa
2 rklNeito™ Rypsiöljy Mustapippuria tai Apetit-rypsiöljyä
½ tlsuolaa
 
Tarjoiluun:
2 dlruccolaa
100 gMarquis-puna-valkohomejuustoa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Jaa seos uunipellille leivinpaperille.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes kukkakaali on sopivan kypsää.

Tarjoa ruccolalla viimeisteltynä.

Vinkki! Kukkakaalin pähkinäiseen makuun sopii erinomaisesti juusto.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000