Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Hunajaisia Muurikka-kasviksia ja lohta

Hunajaisia Muurikka-kasviksia ja lohta

Arvio: 5/5
Muurikka-kasviksista ja lohifileepaloista valmistuu maukas nyytti.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (à 500 g) Apetit Muurikka-kasviksia Hunajainen
1 Apetit Kirjolohifilee (*
kalamaustetta
1 rklApetit-rypsiöljyä
 
Lisäksi:
4 kplreilunkokoista, kaksinkertaista palaa foliota
 
Viimeistelyyn:
kourallinentuoreita yrttejä
1sitruuna lohkoina
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Jaa Muurikka-kasvikset folioarkeille. Paloittele kirjolohifilee annospaloiksi, mausta ja nosta palat kasvisten päälle. Sulje nyytit siten, että saumakohta jää nyytin päälle.

Kypsennä ritilällä 15-20 minuuttia grillin kuumuuden mukaan. Avaa paketit ja viimeistele annokset yrteillä ja sitruunalla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000