Resepti
Hunajaisia Muurikka-kasviksia broilerin kera
Arvio: 4.5 / 5
Lempeän hunajaisia Muurikka-kasviksia ja rouheasti pippurilla ja chilillä maustettuja broilerin fileepihvejä. Koko perheen kesäsuosikki.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
4 | maustamatonta broilerin rintafileepihviä | |
2 | tl | rouheaa pippuri-chilimaustesekoitusta |
2 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | tl | merisuolahiutaleita |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | pss | Apetit Muurikka-kasviksia Hunajainen (à 500 g) |
2 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
Valmistusohjeet
1. Pintamausta broileripihvit mausteseoksella. Anna maustua huoneenlämmössä 30–60 minuuttia. Kypsennä Muurikka-kasvikset pienessä kasviöljytilkassa Muurikassa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi ja siirrä ne Muurikan laidalle tai lautaselle odottamaan. Lisää rypsiöljyä Muurikkaan ja paista broileripihvit kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Mausta pihvit merisuolahiutaleilla. Nauti Muurikka-kasvisten kanssa.
2. Vinkki! Tarjoa kastikkeena esim. avokadotahnaa tai makeaa ja vahva chilikastiketta yhdessä ranskankerman kanssa.