Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Hunajainen paella

Hunajainen paella

Arvio: 4/5
Paella on siitä kiva ruoka, että se maistuu niin kesähelteellä kuin talvellakin.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 valkosipulinkynttä
1 rklNeito Rypsiöljyä™
100 g broilerisuikaleita
100 g porsaanlihasuikaleita
1 tl suolaa
3 tippaa punaista Tabascoa
½ tl mustapippuria
½ tl rosmariinia
½ tl sahramia
1/2 ps (à 500 g) Apetit Muurikka-kasvikset hunajainen -sekoitusta
5 dl lihalientä
1 ½ dl risottoriisiä
½ ps (à 200 g) Apetit papuja
2 rklpersiljaa silputtuna
 
Koristeluun
1 sitruuna lohkottuna
1 tlpaprikajauhetta
1 rs (400/170 g) Apetit isoja katkarapuja liemessä
1 rklpersiljaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna laakeassa padassa tai wokkipannulla 2 rkl kasviöljyä. Ruskista lihasuikaleet siinä kahdella puuhaarukalla käännellen. Lisää valkosipuli sekä mausteet ja jatka kuumennusta sekoitellen. Pienennä lämpöä.

Lisää kana- tai lihaliemi, riisi ja vähän myöhemmin kasvissekoitus. Hauduta ruokaa 15 minuuttia. Lisää pavut ja persiljasilppu ja jatka hauduttamista viisi minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Valuta katkaravut ja kuivaa ne kevyesti talouspaperiin taputellen. Lorauta paistinpannulle tilkka kasviöljyä, ripauta joukkoon hiukan paprikajauhetta ja kuumenna katkarapuja muutama minuutti mausteöljyssä.

Kaada paella tarjoiluvadille keoksi ja koristele sitruunalohkoilla, katkaravuilla ja persiljalla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000