Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Hunajainen kanasalaatti

Hunajainen kanasalaatti

Arvio: 4/5
Muista tämä ohje isoja juhlia järjestäessäsi! Pakastekasvisten vuoksi jääkaappiin jää tilaa kakulle ja muille tarjoiluille, ja mikä parasta, salaatti valmistuu kädenkäänteessä.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
6 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 tl Neito Rypsiöljyä™
1 rasia hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
1 ps (200 g) Apetit Pikkuporkkanoita
1 ps (200 g) Apetit Parsakaalia
1/2 prk (à 240 g) valkosipulinkynsiä yrttimarinadissa
1 tlk latva-artisokkaa kasviöljyssä
½ hunajamelonia (noin 400 g)
1 rasia (250 g) miniluumutomaatteja
(1 ruukku herneenversoja)
 
Tarjoiluun:
1 ruukkuvihreää salaattia
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna rypsiöljy paistinpannulla ja ruskista broilerinsuikaleet siinä. Jatka kypsennystä, kunnes liha on täysin kypsää. Siirrä lihasuikaleet kulhoon ja nosta pannulle porkkanat tai bataatit, parsakaalit ja valkosipulinkynnet liemineen. Kuumenna seosta muutama minuutti.

Valuta latva-artisokat. Kuori hunajameloni, poista keskusta ja kuutioi meloni. Puolita miniluumutomaatit.

Pane kaikki ainekset kulhoon herneenversoja lukuun ottamatta ja sekoita hyvin.

Siirrä tarjoiluastiaan ja viimeistele halutessasi herneenversoin.

Vinkki! Vihreä salaatti tuo keväistä ilmettä. Pese lehtevää salaattia juhlapäivää edeltävänä iltana ja irrottele lehdet puhtaalle keittiöliinalle. Kääri rullalle ja ujuta pötkö jääkaappiin. Sekoittele tarjolle uusi salaatti pötköstä salaatinlehtiä ja jääkaapin rasioista.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000