Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Hunaja-rakuunaporkkanat

Hunaja-rakuunaporkkanat

Arvio: 0/5
Makean yrttinen ja rouskuva lisäke pääruoalle kuin pääruoalle.

Kasvimaani on suoratoimituspalvelu, jolla saat Apetit-sopimusviljelijöiden kasviksia kotiovellesi. Lue lisää > Kasvimaani-palvelusta.

Valmistusaika:
6 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

200 g porkkanaa
1 dl vettä
½ tl suolaa
1 rkl hunajaa
1 tl rakuunaa
 
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pese ja kuori porkkanat. Pilko porkkanat suikaleiksi, viipaleiksi tai lohkoiksi.

Keitä porkkanoita vähässä, suolalla maustetussa vedessä noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Kaada vesi pois. Sekoita kypsien porkkanoiden joukkoon hunaja ja rakuuna.

Vinkki! Saat annoksesta vegaanin, jos käytät hunajan sijaan agavesiirappia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000