Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Höyrytettyä kalaa ja papuja

Höyrytettyä kalaa ja papuja

Arvio: 0/5
Höyrykattilassa valmistuu sekä kala että kasvislisäke samoilla tulilla.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (300 g)Apetit Papusekoitusta
4 palaaApetit Kirjolohifileetä (*
1 tlsuolaa
1 tl mustapippuria
2 rkl sitruunamehua
 
Tarjoiluun:
3 rkl laktoositonta kermaviiliä
kourallinenyrttejä
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Laita kattilaosaan vettä ja nosta höyrytysosa sen päälle. Kaada jäiset pavut höyrykattilan höyrytysosaan. Nosta päälle kirjoilohta annospaloiksi leikattuna. Mausta kukin annospala syöjän makumieltymysten mukaiseksi.

Sulje kansi ja höyrytä noin 10 minuuttia, kunnes kala on kypsää ja kasvikset kuumia.

Tarjoa esimerkiksi kermaviilistä ja yrteistä sekoitetun kastikkeen kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000