Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Homburgin hauki

Homburgin hauki

Arvio: 3/5
Kala kuorrutetaan juustoraasteella ja se valmistuu helposti uunissa.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
10 annosta
Karppaajalle

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1,5 kg Apetit kalafileetä (*
1 sitruuna
2 tl suolaa
3/4 tl rouhittua valkopippuria
20 g voita sulatettuna
200 g juustoraastetta
2 kananmunan keltuaista
3 dl kahvikermaa
1 rkl korppujauhoja
 
Tarjoiluun:
1 ps (à 300 g) Apetit Kruunusekoitusta
 
 
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pane kalafileet matalaan, voideltuun uunivuokaan. Mausta sitruunasta puristetulla mehulla, suolalla ja vastarouhitulla valkopippurilla. Valuta voisula päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle. Sekoita keltuaiset kermaan ja kaada seos kalafileiden päälle. Ripottele halutessasi pinnalle korppujauhoa. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa lämpimien kasvisten kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000