Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Hoisinglaseerattu lohi

Hoisinglaseerattu lohi

Arvio: 0/5
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1Apetit Lohifilee (*
 
Kastike:
2 rklhoisin-kastiketta
2 rklsoijakastiketta
1 tllimettimehua
1 tlsokeria
1 tlNeito™ rypsiöljyä
2valkosipulin kynttä
1 tljauhettua inkivääriä tai tuoretta inkivääriä raastettuna
 
Päälle:
1 tlseesaminsiemeniä paahdettuna
kourallinenlehtipersiljaa
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita kastikkeen ainekset. Leikkaa lohi annospaloiksi. Nosta annospalat kulhoon ja kaada katike joukkoon. Marinoi kalapaloja puolisen tuntia tai tunti jääkaapissa.

Kypsennä lohipalat rypsiöljyssä pannulla paistaen tai iso määrä uunissa 200-asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes lohi on saavuttanut haluamasi kypsyysasteen, sisälämpötila 50 °C (riskiryhmille +72 °C).

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000