Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Hernelevite

Hernelevite

Arvio: 3/5
Herneestä ja rahkasta saa vähärasvaisen, proteiinipitoisen levitteen leiville.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta
Laktovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (à 200 g) Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
1 dlApetit Kotimainen Sipulikuutioita
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 prk (250 g) rahkaa
2 tl rypsi- tai seesamiöljyä
2 tl Dijon-sinappia
ripaus suolaa
(1/2 dlmaustamatonta jogurttia)
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi. Jogurttilisäys helpottaa seoksen soseuttamista mutta tahnasta tulee tällöin juoksevampaa.

Käytä tahna leivänpäällä levitteenä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000