Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Hernehummus

Hernehummus

Arvio: 5/5
Värikkään hummuksen saat lisäämällä joukkoon kotimaisia pakasteherneitä.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Maidoton
Gluteeniton
Vegaani
Laktovegetaarinen
Lakto-ovovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

3 rklseesaminsiemeniä
1/2 ps (à 200 g)Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
kourallinentuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
1valkosipulin kynsi
5 rkltahini
1limetin mehu
1 tlsuola
1 rkloliiviöljy
 
Koristeluun:
3hernettä
korianteria tai lehtipersiljaa
oliiviöljyä
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ota muutama herne sivuun tarjoilua varten. Sekoita kaikki hummuksen ainesosat tehosekoittimessa tasaiseksi tahnaksi.

Lusikoi seos tarjoilukulhoon, pyöräytä lusikalla syvennys ja kaada siihen oliiviöljyä. Koristele ja herkuttele.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000