Resepti

Hernebruschetta

Nopeat bruschettaleivät sopivat esimerkiksi alkupalaksi juhliin.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 6 annosta

Hernebruschetta

Ainekset

6maalaisleipäviipaletta
Piparjuuri-hernehummus
1pssApetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä (á 200 g)
3rklranskankermaa
1,5rklpiparjuuritahnaa
1rklApetit-rypsiöljyä
suolaa ja rouhittua mustapippuria
Lisäksi
125gmozzarellajuustoa
herneenversoja
mustapippuria

Valmistusohjeet

1. Keitä herneitä suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti. Valuta lävikössä ja huuhtele kylmällä vedellä. Jauha tehosekoittimessa herneet, ranskankerma, piparjuuritahna, kasviöljy ja mausteet tasaiseksi soseeksi. Paahda leivät ja leikkaa mozarella kuuteen siivuun. Sipaise leiville ensin hernesosetta. Nosta päälle mozarellaviipale ja muutama herneenverso. Rouhi päälle hieman mustapippuria.