Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Herne-maissi-paprikahyrrät

Herne-maissi-paprikahyrrät

Arvio: 4/5
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
20 kpl
Sisältää kananmunaa

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

Taikina:
3 dl rasvatonta maitoa
25 g hiivaa
½ tl suolaa
3 dl täysjyvävehnäjauhoja
4 dl vehnäjauhoja
1 rkl Neito Rypsiöljyä™
 
Täyte:
75 g pepperonia
4 palaa Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia sulatettuna
150 g valkosipulituorejuustoa
½ kananmunaa
1 ps (à 200 g)Apetit Herne-maissi paprikaa
100 gAurajuustoa muruina
 
Voiteluun:
½ kananmunaa
 
 
Tarjoiluun:
1 pkt (à 210 g)Apetit Savulohisalaattia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola ja lähes kaikki jauhot. Sekoita voimakkaasti ja lisää tarvittava määrä jauhoja, jotta saat kimmoisan taikinan. Lisää rypsiöljy. Peitä taikinakulho tuorekelmulla. Kohota taikinaa puolisen tuntia.

Kuutio tai suikaloi pepperoni. Sekoita pinaatti tuorejuustoon. Riko kananmunan rakenne ja sekoita puolet siitä tuorejuustoon. Jätä loppu kananmuna voiteluun.

Kaulitse taikina jauhotetulla työtasolla suorakaiteen muotoiseksi (45X30) levyksi. Levitä taikinalevylle pinaatti-tuorejuusto. Ripottele päälle herne-maissi-paprika –seos, pepperoni sekä juusto. Kääri rullalle, leikkaa 20 viipaleeksi ja nosta hyrrät leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kohota liinan alla 10 minuuttia. Voitele hyrrät kananmunalla ja paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Vinkki! Voit oikaista käyttämällä valmista lehtitaikinaa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000