Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
He-Ma-Pa makaronilla ja jauhelihalla

He-Ma-Pa makaronilla ja jauhelihalla

Arvio: 5/5
He-Ma-Pa makaronilla ja jauhelihalla on yleinen sentinvenytysherkku.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (1,25 kg)tummaa makaronia
1 rklNeito rypsiöljyä™
1 rs (400 g)jauhelihaa
1 dlApetit Kotimainen Sipulikuutiota
2 ps (200 g)Apetit Herne-maissi-paprikaa
Tarjoiluun:
2 rklketsuppia
50 gparmesanjuustoa raastettuna
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Keitä makaroni pakkauksen ohjeella. Ruskista jauheliha ja sipulikuutiot kasviöljyssä paistinpannulla. Hienonna sipuli. Ruskista jauheliha rypsiöljyssä. Lisaa kasvispakaste pannulle ja kuumenna, kunnes seos on kypsää. Sekoita keskenään kasvis-jauhelihasekotus ja pasta. Herkuttele juustoraasteen ja ketsupin kera.

Vinkki! Jos budjetti on tiukka, jätä jauheliha ohjeesta pois. Osta tilalle pussi Apetit Papuja tai Apetit Papusekoitusta ja hyödy kasviproteiineista ja hyödynnä viimeistelyssä juustonkannat.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000