Resepti

Grillipihvi ja kermaperunat ruusukaalilla

Arvio: 4.4 / 5

Lisää kermaperunoihin ruusukaalia, herkkusientä, sipulia tai mit mieli tekee.

Valmistusaika: Yli 60 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Grillipihvi ja kermaperunat ruusukaalilla

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Uunivalmis Kermaperunaa
4grillipihviä
Tarjoiluun:
1pssApetit Kotimainen Sipulikuutiota (200 g)
kevätsipulia
paprikaa tai chiliä
parmesanjuustoa

Valmistusohjeet

1. Poista ruusukaaleista kanta ja tarvittaessa päälimmäiset kolhiintuneet lehdet.

2. Valmista kermaperunat pakkauksen ohjeen mukaisesti mutta lisää joukkoon ruusukaalit.

3. Paista höysteeksi sipulia ja tarjoa se viipaloidun kevätsipulin ja paprikan tai chilirenkaiden kanssa. Parmesanjuusto sopii loistavasti ruusukaalin makuun, ripottele siis sitä valmiin annoksen pälle.

4. Vinkki! Voit paistaa kermaperunat pikku vuoissa. Ja koska pihvi paistuu nopeasti voit paistaa jo edelliselle aterialle kaksi vuokaa kermaperunaa, nauttia toisen vuoallisen heti ja säästää toisen annoksen pikkuvuoissa pihviaterialle lämmitettäväksi.