Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Grillipihvi ja kermaperunat ruusukaalilla

Grillipihvi ja kermaperunat ruusukaalilla

Arvio: 4/5
Lisää kermaperunoihin ruusukaalia, herkkusientä, sipulia tai mit mieli tekee.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (750 g)Apetit Kotimainen Uunivalmis Kermaperunaa
ruusukaalia
4grillipihviä
Tarjoiluun:
1 ps (200 g)Apetit Kotimainen Sipulikuutiota
kevätsipulia
paprikaa tai chiliä
parmesanjuustoa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Poista ruusukaaleista kanta ja tarvittaessa päälimmäiset kolhiintuneet lehdet.

Valmista kermaperunat pakkauksen ohjeen mukaisesti mutta lisää joukkoon ruusukaalit.

Paista höysteeksi sipulia ja tarjoa se viipaloidun kevätsipulin ja paprikan tai chilirenkaiden kanssa. Parmesanjuusto sopii loistavasti ruusukaalin makuun, ripottele siis sitä valmiin annoksen pälle.

Vinkki! Voit paistaa kermaperunat pikku vuoissa. Ja koska pihvi paistuu nopeasti voit paistaa jo edelliselle aterialle kaksi vuokaa kermaperunaa, nauttia toisen vuoallisen heti ja säästää toisen annoksen pikkuvuoissa pihviaterialle lämmitettäväksi.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000