Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Grillikalaa ja Muurikka-kasviksia

Grillikalaa ja Muurikka-kasviksia

Arvio: 4/5
Kala kypsyy kesällä grillissä ja siinä kyljessä kasvislisäkekin.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 Apetit Kirjolohifilee (*
kalamaustetta
2 ps (à 500 g) Apetit Muurikka-kasvikset Pehmeän Pippurinen
1 rkltuoretta chiliä
 
Parilaan:
2 rklApetit-rypsiöljyä
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Leikkaa kala annospaloksi ja pariloi fileen pintaan näyttävät raidat kuumalla, kasviöljyllä sipaistulla parilalla. Käännä fileet nahkapuoli alaspäin ja kypsennä miedolla lämmöllä parilalla kypsäksi tai nosta fileet leivinpaperin päälle uunipellille ja grillaa kypsiksi uunissa grillivastuksen alla. Mausta.

Kuumenna ja kypsennä kasvissekoitus pannulla käännellen. Halutessasi voit lisätä annosten tulisuutta tuoreesta chilistä leikatuilla suikaleilla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000