Resepti

Grillikalaa ja Muurikka-kasviksia

Arvio: 3.7 / 5

Kala kypsyy kesällä grillissä ja siinä kyljessä kasvislisäkekin.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Grillikalaa ja Muurikka-kasviksia

Ainekset

1Apetit Kirjolohifilee
kalamaustetta
2pssApetit Muurikka-kasviksia
1rkltuoretta chiliä
Parilaan:
2rklApetit-rypsiöljyä

Valmistusohjeet

1. Leikkaa kala annospaloksi ja pariloi fileen pintaan näyttävät raidat kuumalla, kasviöljyllä sipaistulla parilalla. Käännä fileet nahkapuoli alaspäin ja kypsennä miedolla lämmöllä parilalla kypsäksi tai nosta fileet leivinpaperin päälle uunipellille ja grillaa kypsiksi uunissa grillivastuksen alla. Mausta.

2. Kuumenna ja kypsennä kasvissekoitus pannulla käännellen. Halutessasi voit lisätä annosten tulisuutta tuoreesta chilistä leikatuilla suikaleilla.