Resepti
Grillikalaa, chilikatkaravut ja wokatut Maalaiskasvikset
Arvio: 4.5 / 5
Koko setti syntyy helposti ja nopeasti grillissä ja wokkipannussa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | Apetit Kirjolohifilee (* | |
3 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
2 | valkosipulinkynttä murskattuna | |
1 | g | Apetit Maalaiskasviksia |
1 | g | isoja katkarapuja liemessä (à 170/400 g) |
2 | dl | tomaattimurskaa |
1 | rkl | sokeria |
1 | rkl | tuoretta chiliä suikaloituna |
2 | rkl | ruohosipulisilppua |
Valmistusohjeet
1. Grillaa ensin kala kypsäksi, mausta se ja pidä lämpimänä.
3. Kuumenna wokpannussa tilkka rypsiöljyä. Siivuta joukkoon valkosipulinkynnet ja keitä hetkinen. Lisää kasvissekoitus ja kuumenna viitisen minuuttia seosta koko ajan liikutellen niin, että kasvikset kuumenevat mutta eivät ruskistu. Siirrä kasvikset tarjoilukulhoon ja pidä lämpimänä.
5. Kuumenna wokpannu kuumaksi. Kaada liemi pois katkaravuista ja lisää ne pannulle. Kuumenna koko ajan sekoitellen kaksi minuuttia. Kaada pannulle muodostuva liemi pois. Lisää tomaattimurska, sokeri ja chili. Kuumenna ja tarjoa kalan ja wokattujen kasvisten kera.