Resepti

Grillikalaa, chilikatkaravut ja wokatut Maalaiskasvikset

Arvio: 4.5 / 5

Koko setti syntyy helposti ja nopeasti grillissä ja wokkipannussa.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton Gluteeniton
Grillikalaa, chilikatkaravut ja wokatut Maalaiskasvikset

Ainekset

1Apetit Kirjolohifilee (*
3rklNeito Rypsiöljyä™
2valkosipulinkynttä murskattuna
1gApetit Maalaiskasviksia
1gisoja katkarapuja liemessä (à 170/400 g)
2dltomaattimurskaa
1rklsokeria
1rkltuoretta chiliä suikaloituna
2rklruohosipulisilppua

Valmistusohjeet

1. Grillaa ensin kala kypsäksi, mausta se ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna wokpannussa tilkka rypsiöljyä. Siivuta joukkoon valkosipulinkynnet ja keitä hetkinen. Lisää kasvissekoitus ja kuumenna viitisen minuuttia seosta koko ajan liikutellen niin, että kasvikset kuumenevat mutta eivät ruskistu. Siirrä kasvikset tarjoilukulhoon ja pidä lämpimänä.

5. Kuumenna wokpannu kuumaksi. Kaada liemi pois katkaravuista ja lisää ne pannulle. Kuumenna koko ajan sekoitellen kaksi minuuttia. Kaada pannulle muodostuva liemi pois. Lisää tomaattimurska, sokeri ja chili. Kuumenna ja tarjoa kalan ja wokattujen kasvisten kera.