Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Grillikalaa, chilikatkaravut ja wokatut Maalaiskasvikset

Grillikalaa, chilikatkaravut ja wokatut Maalaiskasvikset

Arvio: 0/5
Koko setti syntyy helposti ja nopeasti grillissä ja wokkipannussa.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 Apetit Kirjolohifilee (*
kalamaustetta
3 rklNeito Rypsiöljyä™
2 valkosipulinkynttä murskattuna
1 ps (300 g) Apetit Maalaiskasviksia
1 rasia (170 g) Apetit Isoja katkarapuja liemessä
2 dl tomaattimurskaa
1 rkl sokeria
1 rkltuoretta chiliä suikaloituna
 
Koristeluun:
2 rklruohosipulisilppua
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Grillaa ensin kala kypsäksi, mausta se ja pidä lämpimänä.

Kuumenna wokpannussa tilkka rypsiöljyä. Siivuta joukkoon valkosipulinkynnet ja keitä hetkinen. Lisää kasvissekoitus ja kuumenna viitisen minuuttia seosta koko ajan liikutellen niin, että kasvikset kuumenevat mutta eivät ruskistu. Siirrä kasvikset tarjoilukulhoon ja pidä lämpimänä.

Kuumenna wokpannu kuumaksi. Kaada liemi pois katkaravuista ja lisää ne pannulle. Kuumenna koko ajan sekoitellen kaksi minuuttia. Kaada pannulle muodostuva liemi pois. Lisää tomaattimurska, sokeri ja chili. Kuumenna ja tarjoa kalan ja wokattujen kasvisten kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000