Resepti

Grillattu halloumi ja Muurikka-kasvikset

Arvio: 4.5 / 5

Halloumjuustoon tulee parilalla kauniit raidat. Annos vain komistuu värikkäästä Muurikka-kasvislisukkeesta!

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Grillattu halloumi ja Muurikka-kasvikset

Ainekset

1pkthalloumijuustoa
Voiteluun
1rklApetit-rypsiöljyä
1rklvaaleaa balsamiviinietikkaa
Tarjoiluun
1pssApetit Muurikka-kasvikset Pehmeän Pippurinen (á 500 g)
1rkltuoreita yrttejä

Valmistusohjeet

1. Leikkaa halloumijuusto viipaleiksi. Liota viipaleita runsaassa vedessä jonkin aikaa, että saat juustosta liian suolan pois. Voitele juustoviipaleet kasviöljyllä ja balsamiviinietikalla.

2. Grillaa juustoviipaleet molemmilta puolilta kauniin värisiksi. Kuumenna samalla tilkka rypsiöljyä muurikassa. Lisää Muurikka-kasvikset ja paista ne kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Tarjoa halloumijuustoviipaleet Muurikka-kasvisten kanssa. Koristele yrteillä.

Reseptin tuotteet