Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Gratinoitu sipulikeitto

Gratinoitu sipulikeitto

Arvio: 4/5
Ajan kanssa keitelty sipulikeitto on yksinkertaisesti hyvää.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
6 annosta
Vähälaktoosinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 rkl voita
3 ps (à 200 g) Apetit Kotimaiset Sipulikuutioita
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl ruokokidesokeria
5 oksaa tuoretta timjamia
1 laakerinlehti
1 l hyvää lihalientä
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
2 dl voimakasta juustoraastetta
4 viipaletta maalaisleipää

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna rypsiöljy ja voi kattilassa. Lisää sulaneet sipulikuutiot, valkosipuli sekä sokeri. Kuullota hetki ja lisää timjami, laakerinlehti sekä liemi. Kiehauta ja hauduta noin 1 tunti. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.

Jaa juustoraaste leipien päälle ja paista 220-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia. Jaa keitto annoskulhoihin ja nosta jokaisen päälle rapeaksi paistettu juustoleipä. Tarjoile heti.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000